De Vent

“One thing the Internet can’t give, and money can’t buy, is personal experience.  That’s what I can provide. You’re not only paying for my successful experiences, but lessons learned from failures as well.”

dsc_5132.jpg

A Digital Humanitarian; business driven, people and relation focussed

“Ik ben ervan overtuigd dat Tech de grenzen van hardware- en softwaredomeinen heeft overschreden. Tech is de nieuwe norm geworden, voor sommigen zelfs een lifestyle-merk.”

Gedreven intra/entrepreneur en general manager met sterk commerciële feeling. Actief in het gebied waar Technologie en Commercie nauw moeten samenwerken. Ervaren (digital) sales en marketing specialist, in staat om organisaties te laten werken volgens customer centricity.

80% van het succes van verkopers kan worden toegeschreven aan hun persoonlijkheid en 20% aan hun hersenen: “intelligentie is zeker gecorreleerd met verkoopvolumes, maar alleen voor verkopers die ook veel mensenkennis hebben”.

Succesvol leider van organisaties van hooggeschoolde professionals. Ik streef ernaar mensen om me heen te verzamelen met “een twinkel” in de ogen.

“Technologie is echt niet alles. Wat vooral belangrijk is, is dat je vertrouwen hebt in mensen, dat ze in wezen goed en slim zijn, en als je ze tools en ruimte geeft, ze geweldige dingen doen.”

Gepassioneerde en professionele mensen die het vertrouwen en de vrijheid verdienen om te kunnen schitteren. “It takes an engaged, motivated, and committed workforce to build a successful, sustainable enterprise”zoals rasondernemer Richard Branson het zegt.

“Je kunt niet van je medewerkers verwachten dat ze de verwachtingen van jouw klanten overtreffen als je zelf de verwachtingen van je management èn medewerkers niet overtreft”

Ik heb lange ervaring in de (internationale) marketing en verkoop van zowel producten als diensten, met veel domeinkennis van de Nederlandse hightech industrie. Ik raakte al bekend met Internet of Things (IoT) technologie toen het nog de (minder gehypte) naamgeving “machine-to-machine” of “M2M communications” droeg waarin machines, objecten en mensen realtime informatie uitwisselen met systemen en applicaties.

Ik ben in staat organisaties te ondersteunen of te leiden in hun digitale transformatie. Digitale technologie (internet) heeft zelfs invloed op het verkoopproces. Gartner voorspelt dat klanten 85% van hun relatie met een onderneming gaan managen zonder interactie met een persoon van het bedrijf. Bij dit veranderende koopproces moeten marketing en sales volledig samenkomen.  Content is King in het zogenaamde Sales 2.0:

Modern-Seller

Ik werk volgens het concept: dromen, denken, durven, doen. Ik schuw de uitvoering niet: ideeën waarmee de concurrentie te verslaan is zijn kansloos zonder betere executie dan die concurrentie. In goede executie schuilt het geheim van de winnaars in elke markt. En in die executie is (organisatie)cultuur naar mijn mening minstens zo belangrijk als strategie. Indien gewenst stap ik eigenhandig in een salesrol en werk ik aan de noodzakelijke funnel voor een gezonde bedrijfsvoering. Ik werk daarbij bij voorkeur met maximale digitale ondersteuning van het salesproces:

CCe76O9UkAE2JkR

“Get closer to your customers than ever. So close in fact that you tell them what they need well before they realize it themselves.” – Steve Jobs

Via mijn eigen onderneming ValOli B.V. ben ik in te huren als interim manager of consultant. Voor langere opdrachten -mits met voldoende uitdaging- sta ik eventueel open voor een dienstverband. Op aanvraag is een (kort of uitgebreid) CV beschikbaar.

Linkedin: http://www.linkedin.com/in/aadvredenbregt

About: http://about.me/aadvredenbregt

dolphin_logo02_payoff

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s